Landmeten

Wij staan voor al uw landmeetkundige klussen compleet uitgerust klaar met onze TPS- en GPS-stations.

Scroll

Wij brengen alles in kaart


Met onze landmeetkundige dienstverlening kunnen wij nauwkeurig NAP-hoogtes overbrengen, Digitale Terrein Modellen inmeten en inventarisaties uitvoeren. Tijdens uitvoering zorgen wij voor het uitzetten van uw project en verzorgen wij revisie-inmetingen. Uiteraard in RD-coördinaten (RijksDriehoekstelsel), t.o.v. NAP en verwerking conform NLCS.


Landmeten, maatvoeren en GEO-informatie


Om uw project tot een goed einde te brengen is maatvoering van groot belang.
 
Onze landmeters hebben naast de meest moderne apparatuur óók ervaring ‘buiten’ én als CAD tekenaar. De landmeter kan dan ook zijn eigen projecten voorbereiden. Wij zorgen ervoor dat uw project efficiënt uitgezet wordt, dat DTM inmeting en inventarisaties middels korte lijnen met u gecommuniceerd worden en dat revisies compleet uitgevoerd worden. Werkzaamheden worden altijd uitgevoerd aan de hand van bij het kadaster bekende NAP hoogtes en met een vooraf besproken nauwkeurigheid. CivielPlan zorgt voor landmeetkundig werk waar u zich geen zorgen over hoeft te maken.

Kwaliteit en NLCS


Er wordt uitsluitend gemeten met gekalibreerde meetapparatuur. Er wordt een administratie bijgehouden van alle ingediende en opgeleverde documenten (logboek). Door de landmeter wordt per dag een logboek bijgehouden met de uitgevoerde werkzaamheden, bijzonderheden en de meetcondities.
Alle in te winnen data wordt gecodeerd en omgezet naar NLCS lagenstructuur door onze landmeter zelf of de werkvoorbereider. Hierdoor is de meetdata te allen tijde uitwisselbaar met uw CAD programma’s en beheerpakketten.
Vrijblijvend advies gesprek?

Heeft u interesse in één van onze landmeetdiensten, neem dan snel contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we samen kijken waar onze kennis en expertise u bij kan helpen.